Η Εταιρεία ΕΠΙΠΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΒΕΕ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1974. Όλα αυτά τα χρόνια δημιοργούμε, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε εσάς, για να έχουμε πάντα ικανοποιημένους πελάτες. Μεγαλώσαμε, ανανεωθήκαμε για να φέρουμε τα έπιπλα σε απόλυτη επαφή με τις προσδοκίες σας.

Με εμμονή στην ποιότητα υλικών κατασκευής, με στόχο τη σωστή εξυπηρέτηση σας, είμαστε πρωτοπόροι στις εξειδικευμένες κατασκευές παραγωγής μας και στο σύγχρονο design του επίπλου.

Σαράντα χρόνια εμπειρίας και δυναμικής παρουσίας στο εμπορικό στερέωμα μετρά η εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΒΕΕ. Στοχεύοντας πάντα στη διάκριση και στην καταξίωση όλα αυτά τα χρόνια, τα προϊόντα που παρουσιάζει η εταιρεία ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την άριστη επεξεργασία και τον άψογης αισθητικής σχεδιασμό τους.

Διευρύνοντας τους ορίζοντες της παραγωγής η γκάμα των επίπλων ανανεώνεται διαρκώς ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα του επίπλου, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό ό,τι καλύτερο. Η εξελικτική πολιτική της εταιρείας μαζί με την οργάνωση και τη συνέπεια έχει ως αποτέλεσμα να εδραιώσει μια άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης με την πελατεία της. Ειδικές και εξειδικευμένες κατασκευές συμβάλλουν ώστε λύσεις που θα προκύψουν να εκπληρώνουν τις προσδοκίες των σύγχρονων, απαιτητικών καταναλωτών.

Με δύο ιδιόκτητους εκθεσιακούς χώρους και ένα ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργοστάσιο, άρτια εξοπλισμένο, η εταιρεία ΕΠΙΠΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΒΕΕ ανεβάζει συνεχώς τα standards στην παραγωγή και κατασκευή των επίπλων.

Οι έμπειροι τεχνίτες και η δυναμική σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας εργάζονται με μεράκι και συνέπεια για να καλύψουν τα κενά της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της αισθητικής και της ποιότητας στην καθημερινότητά τους. Επίσης, καταρτισμένοι διακοσμητές είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, ώστε να δοθεί στο χώρο του η άριστη επιλογή, η ιδανική λύση. Έπιπλα για όλες τις ενότητες του σπιτιού, διαμορφώνουν εικόνες ολοκληρωμένων λύσεων που παρουσιάζονται με προφανή τρόπο στα δύο showrooms.