Έπιπλα Θεσσαλονίκη

Τα ποιοτικά έπιπλα είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο σύγχρονο σπίτι! Σε μία τραπεζαρία θα γιορτάσουμε τις πιο σημαντικές στιγμές, σε έναν καναπέ θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις, γύρω από ένα τραπεζάκι σαλονιού θα γελάσουμε, σε μία κρεβατοκάμαρα θα περάσουμε την μισή ζωή μας.. Ταυτόχρονα, τα έπιπλα σε ένα σπίτι είναι η βάση της διακόσμησης και για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε πάντα ποιοτικά, χειροποίητα έπιπλα στα οποία έχει δοθεί η απαραίτητη φροντίδα στην λεπτομέρεια στην κατασκευή αλλά και στο σχεδιασμό!

Η Έπιπλο Alexandros S.a βρίσκεται στο χώρο του επίπλου στη Θεσσαλονίκη από το 1974 και από τότε δημιουργεί πολυτελή, χειροποίητα έπιπλα ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη. Αν βρίσκεστε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και θέλετε να επιλέξετε το επόμενο έπιπλο που θα μείνει μαζί σας για μια ζωή, επισκεφτείτε μας σε ένα από τα Showroom και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!

ΕΠΙΠΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Νέα Προϊόντα

Στο Έπιπλο Alexandros γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα έπιπλα σε ένα σπίτι και για αυτό δημιουργούμε πολυτελή, χειροποίητα έπιπλα με υπέροχο design ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη.. Επισκεφθείτε μας ή πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρείτε εκείνα τα έπιπλα που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας και θα τα έχετε κυριολεκτικά για μια ζωή..